Étlapunk 2020. júliustól folyamatosan frissül. Aktualitásainkról kérjük érdeklődjön éttermünk telefonszámán!
*

Kezdetnek

Paté de campagne(a séf pástétoma) – 3250./-9 €
Libamáj, ahogy ma gondoljuk – 4690./-14 €
Boeuf tartár (Angus) French style – 4690./-14 €
Füstölt Karthal (napi innováció) – 3690./-11 €
Kecskesajt,(”gyöngy,sültpaprika,nyári paradicsom fagyi ”)(V) – 4590.-/13 €
Francia camambert karamellizált körte, szilva, vajas tészta – 3450.-/10 €
Bébi polip á la chef – 3900.-/11 €
Kagyló Pezsgő és ez az – 5990.-/17€
Csiga Classic és a Séf – 5590.-/16€
Kosár kenyér – 1500.-/4,5 €

Levesek

A Chef levese most – 3390.-/9.5 €
Hagymaleves (V) – 2790.-/8 €

Degusztációs Menü

Libamáj, ahogy ma gondoljuk
A Séf levese
Polip, Malac
Meglepetés fogás
Sous-vide kacsamell
Desszert
- 26.500.-/76 €


A menühöz borsor is választható amelynek ára 13.000Ft-/38 €

Főételek

Házi csirke (sous-vide) szarvasgombás friss tészta – 4850.-/14 €
Olivában konfitált bárány MA – 6200-/ 18 €
Kacsamell,62 C°, 30 perc és……….. – 5590.-/16 €
Beauf Bourgignon,pomme de terre – 5990.-/17 €
Napi hal frissen piacról – 5790.-/16.5 €
POLIP + MALAC + Chorizó + Sushi gyömbér – 5890.-/17€
Angus Rib eye pomme de terre, sült gomba – 7890.-/23€
Francia Pacal, marhaszegy vagy borjúpofa – 5690.-/16.5€

French Classic

Paté campagne,cornichon,dijoni vinegrette
Francia Hagymaleves
Csiga
Beauf Bourgignon
Creme Brulée
15500.-/44€

Vegetáriánus menü

Kecskesajt ”Paprika Paradicsom”
Csicseriborsó velouté, bulgur
Szarvasgombás tészta,spenót
- 11900,-/34€

Ikonikus francia desszertek

2790.-/8 €

Kedves Vendégeink!

.Az étlapon található ételek a szortimentünk gerincét adják, melyek nyitás óta állandó és kedvelt tételei a – PETRUSnak. Emellett a szezonalitás és a piacon fellelhető tételek képezik a szortimentünk másik felét, amelyeket folyamatosan frissítünk, ahogy a kedvünk tartja.
Remélem legalább annyi örömüket lelik az ételekben, amekkora örömöm van nekem abban, hogy elkészíthetem Önöknek.
Allergén információkkal kapcsolatban kérdezze a felszolgálót.

Jó étvágyat!
- Feke Zoltán
Séf/Tulajdonos

Étlapunkat a friss áruk és a piac diktálja, így az étlap a Chef kedve szerint nap mint nap változhat és változik is.

Michelin BIB Gourmand

petrus-logo