Szilveszteri degusztációs menü

Mangalica carpaccio, szarvasgombás füstölt padlizsán
Figuiére Rosé Le Saint André 0,1l
*
Libamáj, mogyorókrém, portóis szilva,
vajas croissant
Gizella Barát Hárslevelű, Tokaj 0,1l
*
Lazac velouté, kagyló, rák
Etyeki Chardonnay 0,1l
*
Kacsa, édesburgonya gratin,
feketeribizli
St Andrea „Áldás” Bikavér, Eger 0,1l
*
Füstölt, préselt malac,
Beluga lencse
Chateau pey la tour, Bordeaux 0,1l
*
Bourbon whisky, csoki mousse,
rumos meggy
Oremus 3 puttonyos aszú, Tokaj 0,06l
*
Canelé & Madeleine, kávé karamell

25.000.-Ft/ fő
Borsorral: 34.100.-Ft

Kezdetnek

Libamáj, ahogy ma készítjük és amit a szezon diktál – 4490.- HUF
Lazac, napi innováció – 4490.- HUF
Francia Tatár (Angus) Petrus Style - 4490.- HUF
Camambert, szilva, birs, vajas tészta - 3790.- HUF
Fekete kagyló, pezsgő, vaj, tejszín - 3990.- HUF

Levesek

Chef leves - 2490.- HUF
Francia hagymaleves - 2190.- HUF V

Főételek

Borjúpofa, karamellizált gomba, sous vide hagyma – 5790.- HUF
Kacsamell, napi innováció - 5290.- HUF
Boeuf Bourgignon Classic -  4790.- HUF
Napi hal a piacról (mai innováció) -  5990.- HUF
Rib Eye (Borjú Charolais) pomme de terre – 7890.- HUF

Desszertek

Ikonikus francia desszertek a hűtőben találhatóak – 2190.- HUF

Petrus Classic Menü

Angus Francia tatár
*
Boeuf Bourguignon Classic,
Pomme de terre
*
Csoki torta Petrus

10500.- HUF

Csiga

Csiga classig - 4190.- HUF

Degusztációs menü

Libamáj, ahogy ma készítjük*
Gizella Barát Hárslevelű, Tokaj
*
Lazac, napi innováió
Etyeki Chardonnay
*
Polip, Chorizo paprika*
A Petrus fehérbora, Somló 2008
*
Véreshurka, Alma, Mangó
St Andrea “Áldás” Bikavér, Eger
*
Kacsamell, gomba*
Chateau Pey la Tour, Bordeaux
*
Desszert*
Oremus Késői szüret, Tokaj

 

A 6 fogásos menü ára: 17500.- HUF
Borsorral: 26390.- HUF

A 4 fogásos* menü ára: 11500.- HUF
Borsorral: 17790.- HUF

Vegetáriánus Degusztációs Menü

Boursin sajt, mézes joghurt
*
Tök Velouté, édeskömény
*
Humusz, padlizsán, Ras el Hanout
*
Camambert, szilva, birs
*
Desszert

Az 5 fogásos menü ára: 9900.- HUF

 

Kedves Vendégeink!

.Az étlapon található ételek a szortimentünk gerincét adják, melyek nyitás óta állandó és kedvelt tételei a PETRUSnak. Emellett a szezonalitás és a piacon fellelhető tételek képezik a szortimentünk másik felét, amelyeket folyamatosan frissítünk, ahogy a kedvünk tartja.
Remélem legalább annyi örömüket lelik az ételekben, amekkora örömöm van nekem abban, hogy elkészíthetem Önöknek.
Allergén információkkal kapcsolatban kérdezze a felszolgálót.

Jó étvágyat!
Feke Zoltán
Séf/Tulajdonos

Étlapunkat a friss áruk és a piac diktálja, így az étlap a Chef kedve szerint nap mint nap változhat és változik is.

Michelin BIB Gourmand

petrus-logo