Petrus Csiga Ajánlat

1. Csiga classic, tapenade – 3490.- HUF
2. Csiga, spenót, parmezán, gnocchi – 3190.- HUF
3. Csiga Bourgignon – 3190.- HUF
4. Csiga szarvasgomba – 3190.- HUF
6. Csiga libamáj velouté – 3190.- HUF
7. Csiga libamáj velouté - 3190.- HUF

Csiga degusztáció 3 féle tételből: 4790.- HUF

Kezdetnek

Malac vagy Borjú Porchetta, Oliva, Paradicsom, Dijoni Sous Vide hagyma – 3590.- HUF
Lazac, Creme Fraiche, Marokkói citrom, Koriander, Avokádó, Articsóka – 3890.- HUF
Libamáj, ahogy mi gondoljuk – 3990.- HUF
Füstölt francia Camambert, alma, szilva, vajas tészta - 3190.- HUF V
Francia Tatár, Angus Bistro Style -
 3890.- HUF
Fekete és vongole kagyló, pezsgő, petrezselyem - 3890.- HUF
Zöld saláta, dióolaj, cékla, grana padano - 3890.- HUF

Levesek

Chef leves - 1990.- HUF
Francia hagymaleves - 1890.- HUF V

Főételek

Kacsa confit, narancs, pak choi – 4390.- HUF
Sous Vide kacsamell, füstölt libamáj velouté, cékla, vanília, dió, burgonya - 4690.- HUF
Toulouse-i kolbász (mangalica), puy lencse, Dijoni mártás, tapenade -  3990.- HUF
Borjú Rib Eye (Charolais), Oeuf poche, pomme de terre -  6690.- HUF
Mangalicapofa “Kedvessy” -  4990.- HUF
Boeuf Bourgignon Classic, pomme de terre – 3990.- HUF
Napi Hal Innováció - 5690.- HUF
“Fledermaus” A mi rántott húsunk - 3590.- HUF
Polip+Chorizo - 4690.- HUF

Desszertek

Creme Brulée, Rumos meggy – 1990.- HUF
Tarte au Petrus – 1990.- HUF
Paris Brest, szilva, sós karamell – 1990.- HUF
Csoki torta Petrus, erdei gyümölcs - 1990.- HUF
Kéksajt, kecskesajt, szilva - 1990.- HUF

 

Degusztációs Menü

1. Libamáj, ahogy mi gondoljuk 
2. Lazac, marokkói citrom, avokádó, creme fraiche, koriander *
3. Parmezán veloutée, tojás, spenót, garnéla, chorizo *
4. Bárány, padlizsán *
5. Kacsa, libamáj, véreshurka, szarvasgombás burgonya *
6. Kecskesajt, sárgabarack, narancs
7. Desszert 

A 7 fogásos menü ára: 17500.- HUF
* A 4 fogásos menü ára: 11500.- HUF

 

Kedves Vendégeink!

.Az étlapon található ételek a szortimentünk gerincét adják, melyek nyitás óta állandó és kedvelt tételei a PETRUSnak. Ezek az ételek, amíg Petrus lesz, az étlapunkon örökké meg találhatók lesznek. Emellett a szezonalitás és a piacon fellelhető tételek képezik a szortimentünk másik felét, amelyeket folyamatosan frissítünk, ahogy a kedvünk tartja.
Remélem legalább annyi örömüket lelik az ételekben, amekkora örömöm van nekem abban, hogy elkészíthetem Önöknek.
Vegetáriánus ételeinket V jelzéssel láttuk el

Jó étvágyat!
Feke Zoltán
Séf/Tulajdonos

Étlapunkat a friss áruk és a piac diktálja, így az étlap a Chef kedve szerint nap mint nap változhat és változik is.

Michelin BIB Gourmand

petrus-logo