Petrus Csiga Ajánlat

1. Csiga classic – 3190.- HUF
2. Csiga Bourgignon – 2990.- HUF
3. Csiga Szarvasgomba – 2990.- HUF
4. Csiga libamáj veloutée – 2990.- HUF
6. Csiga Petrus Style – 2990.- HUF

Csiga degusztáció 3 féle tételből: 4490.- HUF (Menüben +1300.- HUF)

Kezdetnek

Libamáj Au Torchon, Fekete Szeder + Fekete Ribizli, Portói, Mikro csírák – 3690.- HUF
Füstölst sült camambert, alma, szilva, vajas tészta – 2890.- HUF V
Francia Tatár, Angus, Bistro Style – 3290.- HUF
Fekete és vongole kagyló, pezsgő, petrezselyem - 3590.- HUF
Paté Campagne, Dijoni Sous Vide hagyma - 2790.- HUF

Levesek

Chef leves - 1790.- HUF
Francia hagymaleves - 1690.- HUF V

Főételek

Sous Vide kacsamell, káposztás gnocchi – 3990.- HUF
Kacsa confit, Libamáj Veloutée, alma calvados, mazsola, fekete ribizli, Verjus - 4290.- HUF
Fledermaus! A Mi rántott húsunk -  2990.- HUF
Boeuf Bourgignon (marha pofa), pomme de terre -  3790.- HUF
Argentin Rib Eye,  szarvasgombás jus, Pomme de Terre, saláta -  5990.- HUF (Menüben +1300.- HUF)
Napi Hal, napi innováció – 5490.- HUF

Desszertek

Csokitorta Petrus style – 1790.- HUF
Creme brulée, rumos meggy – 1790.- HUF
Petrus Desszert – 1790.- HUF
Paris Brest, Házi mogyoró fagyi - 1790.- HUF

Menü

A három fogásos menü ára 8490.- HUF

Degusztáció Menük

Föld – Terre
1. Paté Campagne
2. Libamáj Au Torchon
3. Szarvasgomba Velouté
Konfitált malac
4. Véreshurka, Kacsamell
Mogyorós burgonya, narancs, répa, fekete ribizli
5. Borjú
Libamáj velouté, burgonya soufflé
6. Sajt
7. Desszert

Víz – Eau
1. Rák, Fekete majonéz
Avokádó, saláta szív, grapefruit
2. Szent Jakab kagyló
Vaniliás karfiol, édeskömény
3. Bébi polip
Fekete tészta, spenót
4. Posírozott lazac
Tárkonyos lencse
5. Sügér
Hollandi, kaviár
6. Sajt
7. Desszert

A 7 fogásos menü ára: 14500.- HUF
A 4 fogásos menü ára: 9900.- HUF

 

Kedves Vendégeink!

.Az étlapon található ételek a szortimentünk gerincét adják, melyek nyitás óta állandó és kedvelt tételei a PETRUSnak. Ezek az ételek, amíg Petrus lesz, az étlapunkon örökké meg találhatók lesznek. Emellett a szezonalitás és a piacon fellelhető tételek képezik a szortimentünk másik felét, amelyeket folyamatosan frissítünk, ahogy a kedvünk tartja.
Remélem legalább annyi örömüket lelik az ételekben, amekkora örömöm van nekem abban, hogy elkészíthetem Önöknek.
Vegetáriánus ételeinket V jelzéssel láttuk el

Jó étvágyat!
Feke Zoltán
Séf/Tulajdonos

Étlapunkat a friss áruk és a piac diktálja, így az étlap a Chef kedve szerint nap mint nap változhat és változik is.

Michelin BIB Gourmand

petrus-logo