Petrus Csiga Ajánlat

1. Csiga classic, tapenade – 3590.- HUF
2. Csiga, spenót, parmezán, gnocchi – 3290.- HUF
3. Csiga Bourgignon – 3290.- HUF
4. Csiga szarvasgomba – 3290.- HUF
6. Csiga libamáj velouté – 3290.- HUF
7. Csiga Petrus Style - 3290.- HUF

Csiga degusztáció 3 féle tételből: 4990.- HUF

Kezdetnek

Libamáj, ahogy mi gondoljuk - 3990.- HUF
Lazac, Creme Fraiche, Marokkói citrom, Koriander, Avokádó, Articsóka – 3990.- HUF
Francia Tatár, Angus Bistro Style - 3990.- HUF
Füstölt mangalica csülök terrine, torma - 3590.- HUF
Fekete és vongole kagyló, pezsgő, petrezselyem -
 3990.- HUF
Füstölt francia camambert, alma, szilva, vajas tészta - 3290.- HUF V

Levesek

Chef leves - 2190.- HUF
Francia hagymaleves - 1890.- HUF V
Lencse velouté, toulouse-i kolbász vagy préselt malac 1990.- HUF

Főételek

Kacsa Parmentier, vargánya, spenót – 4690.- HUF
Sous Vide kacsamell, füstölt libamáj velouté, káposzták - 4890.- HUF
Boeuf Bourgignon Classic, Pomme de Terre -  4190.- HUF
Polip, préselt malaccsászár, “Paprikás krumpli”, sushi gyömbér -  4790.- HUF
Napi hal a piacról (mai innováció) -  5690.- HUF
Borjú Rib Eye (Charolais), tökéletes tojás, Lyoni hagyma, szarvasgombás burgonyapüré – 6990.- HUF (menü +2000.-)
“Fledermaus” A mi rántott húsunk - 3890.- HUF
Véres hurka, dió rizotto, alma velouté, citromnád, sütőtök, körte - 4590.- HUF

Desszertek

Madártej, sós karamell, grillázs – 2090.- HUF
Creme Brulée, cassis – 2090.- HUF
Paris Brest, füstölt mogyoró velouté, vanília fagyi – 2090.- HUF
Csoki torta Petrus style - 2090.- HUF
Crepe Suzette - 2090.- HUF

 A 3 fogásos menü ára 9900.- HUF

Degusztációs Menü

1. Libamáj, ahogy mi gondoljuk 
2. Lazac, marokkói citrom, avokádó, creme fraiche, koriander *
3. Parmezán veloutée, tojás, spenót, garnéla, chorizo *
4. Bárány, padlizsán *
5. Kacsa, libamáj, véreshurka, szarvasgombás burgonya *
6. Kecskesajt, sárgabarack, narancs
7. Desszert 

A 7 fogásos menü ára: 17500.- HUF
* A 4 fogásos menü ára: 11500.- HUF

 

Kedves Vendégeink!

.Az étlapon található ételek a szortimentünk gerincét adják, melyek nyitás óta állandó és kedvelt tételei a PETRUSnak. Ezek az ételek, amíg Petrus lesz, az étlapunkon örökké meg találhatók lesznek. Emellett a szezonalitás és a piacon fellelhető tételek képezik a szortimentünk másik felét, amelyeket folyamatosan frissítünk, ahogy a kedvünk tartja.
Remélem legalább annyi örömüket lelik az ételekben, amekkora örömöm van nekem abban, hogy elkészíthetem Önöknek.
Vegetáriánus ételeinket V jelzéssel láttuk el

Jó étvágyat!
Feke Zoltán
Séf/Tulajdonos

Étlapunkat a friss áruk és a piac diktálja, így az étlap a Chef kedve szerint nap mint nap változhat és változik is.

Michelin BIB Gourmand

petrus-logo