Petrus Csiga Ajánlat

1. Csiga classic, tapenade – 3290.- HUF
2. Csiga Bourgignon – 2990.- HUF
3. Csiga Szarvasgomba – 2990.- HUF
4. Csiga libamáj veloutée – 2990.- HUF
6. Csiga Petrus Style – 2990.- HUF

Csiga degusztáció 3 féle tételből: 4490.- HUF (Menüben +1300.- HUF)

Kezdetnek

Libamáj Au Torchon, Portóis szilva, Gesztenye, mikro csírák – 3690.- HUF
Füstölst sült camambert, alma, szilva, vajas tészta – 2890.- HUF V
Francia Tatár, Angus, Bistro Style – 3490.- HUF
Fekete és vongole kagyló, pezsgő, petrezselyem - 3690.- HUF
Paté Campagne, Dijoni Sous Vide hagyma -
2890.- HUF

Levesek

Chef leves - 1790.- HUF
Francia hagymaleves - 1690.- HUF V

Főételek

Sous Vide kacsamell, házi káposztás pirított csipetke, szilva – 4290.- HUF
Kacsa confit, Libamáj Veloutée, alma calvados, mazsola, fekete ribizli, Verjus - 4290.- HUF
A Mi rántott húsunk -  2990.- HUF
Boeuf Bourgignon (marha pofa), pomme de terre -  3790.- HUF
Argentin Rib Eye,  szarvasgombás jus, Pomme de Terre, saláta, tárkonyos gomba -  6390.- HUF (Menüben +1900.- HUF)
Napi Hal, napi innováció – 5490.- HUF (Menüben +1000.- HUF)

Desszertek

Csokitorta Petrus style – 1790.- HUF
Creme brulée, Tápióka, Cassis – 1790.- HUF
Petrus Desszert – 1790.- HUF
Paris Brest, Házi mogyoró fagyi - 1790.- HUF

Menü

A három fogásos menü ára 8800.- HUF
(+ ajándék sajt)
Levessel – 7500.- HUF

 

Degusztációs Menü

1. Libamáj Au Torchon, Szilva, Gesztenye, Portói 
2. Házi Boursen sajt, füstölt körte, méz, mogyoró *
3. Hokkaido Tök Velouté, Véres Hurka, Mangó *
4. Lazac, Vanília, Karfiol, Gránátalma *
5. Bárány, Fekete lencse, Kusz-kusz
6. Old Classic! Kacsa Permentier, Szarvasgomba *
7. Desszert (meglepetés)

A 7 fogásos menü ára: 15500.- HUF
* A 4 fogásos menü ára: 9900.- HUF

 

Kedves Vendégeink!

.Az étlapon található ételek a szortimentünk gerincét adják, melyek nyitás óta állandó és kedvelt tételei a PETRUSnak. Ezek az ételek, amíg Petrus lesz, az étlapunkon örökké meg találhatók lesznek. Emellett a szezonalitás és a piacon fellelhető tételek képezik a szortimentünk másik felét, amelyeket folyamatosan frissítünk, ahogy a kedvünk tartja.
Remélem legalább annyi örömüket lelik az ételekben, amekkora örömöm van nekem abban, hogy elkészíthetem Önöknek.
Vegetáriánus ételeinket V jelzéssel láttuk el

Jó étvágyat!
Feke Zoltán
Séf/Tulajdonos

Étlapunkat a friss áruk és a piac diktálja, így az étlap a Chef kedve szerint nap mint nap változhat és változik is.

Michelin BIB Gourmand

petrus-logo