Kezdetnek
Libamáj, ahogy ma készítjük és amit a szezon diktál – 4490.- HUF
Lazac, napi innováció – 4490.- HUF
Francia Tatár (Angus) Petrus Style - 4490.- HUF
Camambert, szilva, birs, vajas tészta - 3790.- HUF
Fekete kagyló, pezsgő, vaj, tejszín - 3990.- HUF
Levesek
Chef leves - 2490.- HUF
Francia hagymaleves - 2190.- HUF V
Főételek
Borjúpofa, karamellizált gomba, sous vide hagyma – 5790.- HUF
Kacsamell, napi innováció - 5290.- HUF
Boeuf Bourgignon Classic - 4790.- HUF
Napi hal a piacról (mai innováció) - 5990.- HUF
Rib Eye (Borjú Charolais) pomme de terre – 7890.- HUF
Desszertek
Ikonikus francia desszertek a hűtőben találhatóak – 2190.- HUF
Petrus Classic Menü
Angus Francia tatár
*
Boeuf Bourguignon Classic,
Pomme de terre
*
Csoki torta Petrus
10500.- HUF
Csiga
Csiga classig - 4190.- HUF
Degusztációs menü
Libamáj, ahogy ma készítjük*
Gizella Barát Hárslevelű, Tokaj
*
Lazac, napi innováió
Etyeki Chardonnay
*
Polip, Chorizo paprika*
A Petrus fehérbora, Somló 2008
*
Véreshurka, Alma, Mangó
St Andrea “Áldás” Bikavér, Eger
*
Kacsamell, gomba*
Chateau Pey la Tour, Bordeaux
*
Desszert*
Oremus Késői szüret, Tokaj
A 6 fogásos menü ára: 17500.- HUF
Borsorral: 26390.- HUF
A 4 fogásos* menü ára: 11500.- HUF
Borsorral: 17790.- HUF
Vegetáriánus Degusztációs Menü
Boursin sajt, mézes joghurt
*
Tök Velouté, édeskömény
*
Humusz, padlizsán, Ras el Hanout
*
Camambert, szilva, birs
*
Desszert
Az 5 fogásos menü ára: 9900.- HUF
Kedves Vendégeink!
.Az étlapon található ételek a szortimentünk gerincét adják, melyek nyitás óta állandó és kedvelt tételei a PETRUSnak. Emellett a szezonalitás és a piacon fellelhető tételek képezik a szortimentünk másik felét, amelyeket folyamatosan frissítünk, ahogy a kedvünk tartja.
Remélem legalább annyi örömüket lelik az ételekben, amekkora örömöm van nekem abban, hogy elkészíthetem Önöknek.
Allergén információkkal kapcsolatban kérdezze a felszolgálót.
Jó étvágyat!
Feke Zoltán
Séf/Tulajdonos
Étlapunkat a friss áruk és a piac diktálja, így az étlap a Chef kedve szerint nap mint nap változhat és változik is.